Primer Congrés d’Educació Pública de Catalunya. T’apuntes a organitzar-lo?

Ens dirigim a escoles bressols, d’infantil i primària, instituts i escoles d’adults del territori per demanar la vostra implicació en l’organització del Primer Congrés d’Educació Pública a Catalunya.

Som un conjunt d’escoles que ens hem constituït com a grup impulsor d’un Primer Congrés d’Educació Pública de Catalunya. Actuem sota el paraigua de la Federació de MRP de Catalunya.

El Congrés vol articular un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre bressols, escoles, instituts i escoles d’adults públiques de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa que tenim. Volem afavorir una xarxa horitzontal on els centres educatius públics siguin motor de millora del nostre sistema educatiu. Com a característica, volem posar l’èmfasi en que el disseny i l’organització del Congrés es faci des de les pròpies escoles. Per això, us convidem formalment a participar de la reunió organitzativa que farem el dissabte,

6 d’octubre a l’Escola Fluvià de 10.00 a 13.30h, Carrer Fluvià 60 Barcelona.

Grup impulsor: Institut-Escola Costa i Llobera, Escola Els Encants, Escola El Vinyet, Escola Fluvià, Escola Fructuós Gelabert, Escola La Llacuna del Poblenou, Escola La Maquinista, Secretariat d’escoles rurals.

Més informació 

Deixa un comentari

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532