Avís legal

DADES DE TITULARITAT

Esteu visitant el lloc web www.amgali.cat (en endavant el web), titularitat de Associació de Mestres Alexandre Galí (en endavant, la companyia).

Domicili social: Cisterna, 39, baixos dreta 08221 Terrassa
CIF: G58247214
Correu electrònic: am.alexandre.gali@gmail.com
Telèfon: +34 937397413

 

ACCEPTACIÓ DE L’USUARI

Aquest avís legal regula l’accés i la utilització del web, que la companyia posa a disposició dels usuaris d’internet. S’entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats del web.

L’accés i la navegació d’un usuari pel web implica l’acceptació sense reserves d’aquest avís legal.

La companyia pot oferir a través de la pàgina web serveis que poden estar sotmesos a unes condicions particulars pròpies de les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.

 

UTILITZACIÓ DEL LLOC WEB

L’usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i els serveis de conformitat amb la llei, aquest avís legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari es compromet a no utilitzar el web o els serveis que s’hi presten amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquest avís legal, lesius envers els interessos o drets de tercers, o de qualsevol manera que pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir que altres usuaris en puguin fer ús.

L’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol manera, danyar les dades, programes o documents electrònics i similars que hi hagi al web.

L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, miniaplicacions, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de la companyia o de tercers.

L’usuari es compromet a no obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, gravacions, software i, en general, qualsevol mena de material accessible a través del web o dels serveis que s’hi ofereixen.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com, per exemple, els comentaris, fòrums d’opinió o pàgines obertes al lector) que la companyia ofereix a la seva seu web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans.

L’usuari es compromet a no intentar accedir als comptes de correu electrònic o a àrees restringides dels sistemes informàtics de la companyia i, en el seu cas, extreure informació.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del web i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen, com a autor d’obra col·lectiva o com a cessionària, a la companyia o, en el seu cas, a terceres persones.

Queden expressament prohibides la reproducció, còpia, distribució, transformació o modificació de la totalitat o part dels continguts del web, amb qualsevol finalitat, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de la companyia. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial i intel·lectual de titularitat de la companyia i de tercers.

L’usuari sí que podrà mencionar o compartir pàgines del web en xarxes socials, blogs o altres llocs web mitjançant exclusivament hiperenllaços dirigits cap al web, sempre que en cap moment es causi confusió a altres usuaris i, en tot cas, no es modifiqui ni manipuli de cap manera cap element i en quedi en tot moment constància de l’autoria i de la titularitat dels continguts.

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que sigui únicament i exclusivament per al seu ús personal i privat. En queda, per tant, terminantment prohibida la utilització amb altres finalitats, la distribució, així com la modificació, alteració o descompilació.

 

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS DE L’AVÍS LEGAL

La companyia es reserva expressament el dret de modificar aquest avís legal. L’ús continuat del web per part de l’usuari després d’aquestes modificacions constituirà reconeixement de la modificació de l’avís legal.

 

LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

La companyia es compromet a fer tots els possibles per evitar qualsevol error en els continguts que pogués aparèixer al web. En qualsevol cas, la companyia estarà exempta de tota responsabilitat derivada d’errors eventuals en els continguts que poguessin aparèixer al web, sempre que no li siguin imputables.

La companyia no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a la companyia, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la companyia.

En el supòsit que al web s’hi presentessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’internet, la companyia no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i els seus continguts. En cap cas, la companyia assumirà responsabilitats pels continguts d’algun enllaç que pertanyi a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, la qualitat, la fiabilitat, l’exactitud, l’amplitud, la veracitat, la validesa i la constitucionalitat de qualsevol material o informació que contingui l’encapçalament dels hipervincles o altres llocs d’internet.

Aquests enllaços es proporcionaran únicament per informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema concret, i la inclusió d’un enllaç no implica l’aprovació de la pàgina web enllaçada per part de la companyia.

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532