Política de privacitat

Aquí trobaràs informació sobre les nostres polítiques de privacitat, actualitzades per adaptar-se al Reglament General de Protecció de Dades, d’obligat compliment des del 25 de maig del 2018.

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) té com a objectiu unificar a nivell europeu les normatives de protecció de dades. Entre altres coses, obliga les empreses i administracions a donar més informació sobre les dades que tenim dels usuaris.

 

COM RECOLLIM LA INFORMACIÓ?

Quan utilitzes els nostres serveis, recollim algunes dades personals teves i altres informacions relacionades amb la teva navegació.

A través de les dades que tu mateix ens proporciones quan et registres a la nostra web o a través de la informació que ens dones quan omples els diferents formularis per sol·licitar una informació o servei.

També ho fem automàticament a través de les “cookies”, uns fitxers que es col·loquen al teu dispositiu a través del navegador i que emmagatzemen informació diversa: la IP (un codi numèric que identifica inequívocament el dispositiu amb què et connectes a la xarxa) o si ets un usuari que navega identificat, és a dir, amb usuari i contrasenya.

Si navegues pels nostres serveis sense haver-te identificat, totes aquestes dades quedaran associades al teu dispositiu, però mai les podrem relacionar amb tu.

 

COMPARTIM LES TEVES DADES AMB TERCERS?

No compartirem les teves dades personals amb tercers. En algun cas particular en que haguéssim de fer-ho, per exemple, si ens sol·licites rebre un butlletí que s’envia mitjançant una eina externa i necessitem cedir el teu correu electrònic, mai ho farem sense el teu consentiment.

 

POTS GESTIONAR LES TEVES DADES?

Sí, les teves dades són teves i, per tant, en tot moment pots decidir què vols fer-ne.

En qualsevol moment pots exercir els teus drets d’accés, de rectificació, d’oposició, de limitació de tractament, de portabilitat i de cancel·lació, enviant-nos una comunicació via email.

En el cas dels butlletins, en el moment que vulguis deixar de rebre els missatges, t’oferirem a través dels mateixos la possibilitat de cancel·lació i renúncia a la seva recepció i supressió de la base de dades.

També pots gestionar les dades que recollim automàticament accedint i revisant l’apartat de ‘Política de Cookies‘.

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532