Més de quaranta entitats s’apleguen a la Taula per la Democràcia de Terrassa

Es constitueixen en un espai unitari i plural per defensar els drets fonamentals, el dret a decidir del poble català i les institucions catalanes

La Torre

El manifest íntegre

La societat civil terrassenca en defensa de les institucions catalanes, dels drets i llibertats fonamentals i del dret a decidir del poble de Catalunya

Les entitats sotasignants ens hem constituït com a “Taula per la Democràcia de Terrassa” i manifestem el següent:

1. Ens constituïm com un espai plural i unitari, per defensar de manera conjunta les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

2. D’acord amb la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya que vol decidir lliurement el seu futur polític mitjançant el vot, defensem la convocatòria de l’1 d’octubre i fem una crida a participar-hi.

3. Rebutgem la repressió que estan patint les institucions catalanes i qualsevol intent de laminar el seu autogovern. Per això, mostrem el nostre suport als càrrecs públics i funcionaris que han estat represaliats pel simple fet d’exercir les seves funcions.

4. Fem una crida a la ciutadania de Terrassa a respondre d’una manera pacífica, ferma i continuada de les institucions catalanes i els drets fonamentals.

5. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva. Per això instem a les autoritats europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.

6. Ens comprometem a actuar de manera coordinada i continuada davant qualsevol acció repressiva més, i no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta.

Deixa un comentari

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532