Escola d’Estiu del Vallès Occidental 2020

L’Escola d’Estiu del Vallès Occidental ha estat i és un lloc de trobada, reflexió i formació de les mestres i els mestres del Vallès. Apostant per cursos enriquidors per als docents, espais de discussió i debat així com conferències i trobades entre iguals per afrontar amb noves perspectives el curs següent.

La pandèmia mundial d’aquest curs 2019-2020 ens va fer rumiar si tenia sentit mantenir l’escola d’estiu com ho havíem fet fins ara (si les directrius sanitàries prohibien els agrupaments de persones) si podíem passar a format virtual, si calia o no una formació d’estiu, si calia un descans dels docents... Després de moltes deliberacions us presentem la 41a  Escola d’Estiu del Vallès Occidental i la 1a en format VIRTUAL.

Serà de l’1 al 17 de juliol (1 a 6 Debats, Taules Rodones i píndoles educatives gratuïtes com a complement de formació. Del 6 al 17 de juliol cursos de 30 h. En format 100% digital)Aquesta formació virtual ens permet obrir la porta a la inscripció de tots i cadascun dels professionals de l’Educació de tot Catalunya.

 La part gratuïta és comuna i fruit de la col·laboració de tots els Moviments de Renovació Pedagògica de  Catalunya i de la seva FMRPC.

Bon Estiu i Bona Escola d’Estiu Virtual!

Teresa Garcia i Espada, presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí 

Maribel Pascual Alcázar, coordinadora de l’Escola D’Estiu del Vallès Occidental.

Un any més acabem l’edició de l’Escola d’Estiu del Vallés Occidental, enguany la 41a i 1a Digital.

Podem fer una valoració bona i satisfactòria de com ha anat tot plegat, malgrat les grans incerteses, canvis, reajustos... que s’ha hagut de fer per tirar-la endavant un any més.

Tots els implicats, directe o indirectament en la seva preparació i execució, ens hem acomodat, adaptat, al format 100% virtual que requeria la situació de pandèmia.

Els resultats i les valoracions dels alumnes han determinat que ha estat una Escola d’Estiu confinada d’èxit. Malgrat l’èxit i la satisfacció per la feina ben feta no ens volem allunyar de l’esperit de les Escoles d’Estiu: espai de formació, retrobada, debat, discussió... I continuarem defensant el format d’Escoles d’Estiu presencials. Però apostar per un format híbrid ( cursos online i cursos presencials) és molt factible per a futures edicions i ens permet continuar donant resposta a les demandes formatives dels professionals de l’Educació dels centres de la comarca.

L’equip organitzador engegarà al setembre el treball en la 42a Edició de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental. Us esperem a tots i totes el proper estiu.

BON ESTIU! I BONES I MERESCUDES VACANCES! FINS L’ESTIU VINENT!

La Comissió organitzadora de l’Escola d’Estiu ( Associació de Mestres Alexandre Galí)


Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 637 319188