Escola d’Estiu del Vallès Occidental 2020

L’Escola d’Estiu del Vallès Occidental ha estat i és un lloc de trobada, reflexió i formació de les mestres i els mestres del Vallès. Apostant per cursos enriquidors per als docents, espais de discussió i debat així com conferències i trobades entre iguals per afrontar amb noves perspectives el curs següent.

La pandèmia mundial d’aquest curs 2019-2020 ens va fer rumiar si tenia sentit mantenir l’escola d’estiu com ho havíem fet fins ara (si les directrius sanitàries prohibien els agrupaments de persones) si podíem passar a format virtual, si calia o no una formació d’estiu, si calia un descans dels docents... Després de moltes deliberacions us presentem la 41a  Escola d’Estiu del Vallès Occidental i la 1a en format VIRTUAL.

Serà de l’1 al 17 de juliol (1 a 6 Debats, Taules Rodones i píndoles educatives gratuïtes com a complement de formació. Del 6 al 17 de juliol cursos de 30 h. En format 100% digital)Aquesta formació virtual ens permet obrir la porta a la inscripció de tots i cadascun dels professionals de l’Educació de tot Catalunya.

 La part gratuïta és comuna i fruit de la col·laboració de tots els Moviments de Renovació Pedagògica de  Catalunya i de la seva FMRPC.

Bon Estiu i Bona Escola d’Estiu Virtual!

Teresa Garcia i Espada, presidenta de l’Associació de Mestres Alexandre Galí 

Maribel Pascual Alcázar, coordinadora de l’Escola D’Estiu del Vallès Occidental.


Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 637 319188