Activitats - Altres

Activitats que es fa difícil de classificar en algunes de les categories anteriors. També comprèn tipus d’activitats que hem fet al llarg de la nostra història, però que ara ja no fem, com per exemple les Setmanes de l’Ensenyament de les quals vam fer-ne 18 edicions fins a l’any 2014. 

Últimes notícies relacionades

Bioblitz
24 de setembre de 2021

Bioblitz

Continua llegint
La primera activitat que us proposem és fer un BIOBLITZ. És una proposta de Ciència Ciutadana, Servei Comunitari i Aprenenetatge Servei que té l’objectiu d’observar i registrar tantes espècies d’éssers vius com sigui possible en un espai i temps determinat. L’espai que proposem és el Parc de Vallaparadís. Hi haurà unes sessions preparatòries sobre ...
Acte d'inici de curs amb David Bueno, cancel·lat
15 d'octubre de 2020

Acte d'inici de curs amb David Bueno, cancel·lat

Continua llegint
Les ganes de trobar-nos presencialment per reflexionar i aprendre amb David Bueno ens impulsaven a mantenir l’acte. Però cal ser coherents amb la situació i, per prudència, hem de cancel·lar-lo. Esperem fer-lo quan arribin temps millors.

Homenatge a Ferrer i Guàrdia
14 d'octubre de 2020

Homenatge a Ferrer i Guàrdia

Continua llegint
L’Associació en l’homenatge a Ferrer i Guàrdia, pedagog llibertari, defensor de l’escola pública, laica i democràtica, en el 111è aniversari del seu afusellament per les idees que defensava. El nostre ram davant el monument que el recorda.

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 637 319188