CURSOS

Inscripcions obertes!

Els cursos són de 30 hores, es realitzaran de l’1 al 5 de juliol de 2024 a la Facultat d’Educació de la UAB

IMPORTANT: Perquè s’adjudiqui el curs cal fer amb anterioritat el pagament.

PROPOSTES DE TREBALL AUTÒNOMES A PRIMÀRIA, BASADESEN LA PEDAGOGIA MONTESSORI

CURS VIRTUAL amb connexió online diària

 • Formadora:

  Núria Tena i Soraya Torres

 • Nivell:

  Educació Primària.

Reflexionarem sobre la gestió i organització de l’aula per crear un ambient favorable de benestar, on els infants treballin de manera autònoma amb propostes de treball manipulatiu. Coneixerem alguns materials Montessori de l’àmbit matemàtic i lingüístic, i les propostes que es deriven d’ells. Centrarem les bases per crear material manipulatiu que compleixi les
característiques d’una proposta autònoma.

CURS PLE

LA IL·LUSTRACIÓ COMA FIL LITERARI.

CURS SEMIPRESENCIAL

De 9:30 a 14:30h + hores de treball online

 • Formador:

  Mireia Duran i Passola

 • Nivell:

  Educació Primària i Secundària. 

CURS SEMIPRESENCIAL

De 9:30 a 14:30h + hores de treball online

De la mà de la il·lustració, veurem el què dels àlbums, és a dir, per què són importants a les aules i com ajuden a millorar la lectura i la comprensió lectora. Parlarem de com escollir-los, com treballar-los, com enllaçar-los en projectes de metodologies globalitzades…

El fil de la il·lustració ens portarà també a fer pinzellades sobre la narrativa infantil, la poesia, els itineraris lectors o les constel·lacions literàries.

ART PER CREAR, CONNECTAR I CONÈIXER.

 • Formadores::

  Laura Casany

 • Nivell:

  Educació Infantil i  Primària.

Curs amb suplement econòmic corresponent al material

Descoberta de l’art, en tots els seus llenguatges, com a generador de processos d’aprenentatge. L’art com una eina transversal que permet connectar diferents camps de coneixement i, a partir de la qual, es generen situacions d’aprenentatge competencials, reflexives i que permeten la creativitat.

INICIACIÓ AL LINDY HOP

CURS PLE

 • Formador:

  Gerard Nevot i Mariona Carreras

 • Nivell:

  Educació Infantil, Primària i Secundària.

Curs adreçat a tota persona interessada en el ball de lindy hop. Aquest, és el ball que s’interpreta mitjançant la música jazz-swing. S’oferiran els coneixements teòrics i sobretot pràctics per a l’adquisició d’un nivell de domini que possibiliti la participació a balls socials i l’aplicació d’aquest estil a l’aula. 

EL DOCENT COACH. EINES PRÀCTIQUES EN RESOLUCIÓ DE CONFLICTES I GESTIÓ DEL GRUP CLASSE.

CURS PLE

 • Formador:

  Ivan Aguilera Vegas

 • Nivell:

  Infantil, Primària i Secundària

S’oferiran eines i recursos per desenvolupar, tot incorporant principis del coaching educatiu, habilitats i competències emocionals tant dels docents com de l’alumnat. Aprendràs a incorporar recursos pràctics en la teva tasca docent, mitjançant diferents dinàmiques grupals, anàlisi de casos reals i roll playings, tot ampliat amb una part teòrica.

AQUÍ I ARA… O QUAN? INTRODUCCIÓ A LA GESTIÓ DEL’ESTRÈS DELPERSONAL DOCENT.

 • Formadora:

  Olaya de Heras Olivares

 • Nivell:

  Educació Infantil i Primària

El curs està basat en el treball de tècniques de respiració, visualització, meditació, relaxació i mindfulness. Realitzarem pràctiques senzilles per cuidar la salut emocional del i la docent i generarem espais de diàleg i debat al voltant de la nostra pràctica diària tot qüestionant l’atenció a la qualitat de l’espai intrapersonal (el nostre) i l’interpersonal (dels nostres alumnes) amb els quals interaccionem i acompanyem a créixer. Coneixerem formes de gestionar l’estrès docent, l’ansietat i la síndrome del burnout i oferirem espais per treballar amb eines psicològiques que ens aportin major grau de benestar físic, mental i emocional.

CURS PLE

PRÀCTICA DE LA CODOCÈNCIA

 • Formadora:

  Helena Adrià Koné

 • Nivell:

  Educació Infantil i Primària

El curs de codocència t’introdueix en l’adquisició d’estratègies pedagògiques aprofundint en la col·laboració entre docents. Transforma la teva pràctica docent i aconsegueix resultats sorprenents amb el poder de la codocència! 

CREA RECURSOS AMB CANVA

 • Formadora:

  Elisabet Briones Pérez

 • Nivell:

  Educació Infantil, Primària i Secundària.

Descobriràs com aquesta plataforma de disseny gràfic et permet transformar les teves idees en recursos visuals impactants i crearàs materials didàctics atractius i personalitzats per l’alumnat. Dissenyarem materials creatius i originals com jocs, imprimibles, presentacions, videos i molts més recursos.

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532