“Compartir per aprendre” 38ena Escola d’Estiu del Vallès Occidental

#compartirperaprendre #eestiu17

La primera setmana de juliol, entre el 3 i el 7, més de 350 mestres es van trobar a la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB) per participar en els cursos que la Comissió d’Escola d’Estiu del Vallès Occidental, encapçalada per l’Associació de Mestres Alexandre Galí, havia preparat per impulsar la innovació i la renovació, per aprendre, compartir… bases d’una bona professionalitat educativa.

Van ser vint propostes presencials d’arts plàstiques, noves tecnologies, literatura, atenció a les necessitats específiques dels infants, control de l’estrès , ball, intel•ligències, matemàtiques divertides, màgia…

Tots els cursos presencials varen tenir un nombre considerable d’alumnes que anaven de la desena fins la trentena en els cas dels més nombrosos. En aquesta ocasió les hores de formació es van ampliar fins a 30 per tal de cobrir la demanda del Departament d’Ensenyament de cursos de formació per a interins i substituts, relacionats amb el cobrament del mes de juliol.

La conferència inaugural a càrrec de Montserrat Castelló, el dilluns 3 de juliol a les 12h a l’auditori de la Facultat de Lletres, va ser un èxit. La Montserrat va explorar i eixamplar el títol de l’Escola d’Estiu: “Compartir per Aprendre” on l’intercanvi i la col•laboració i els ajuts entre infants i mestres i entre iguals fan possible la màgia de l’aprenentatge, fet que no sempre és immediat a la intervenció perquè necessita temps per pair-se i fer-se essencial.

Per concloure l’activitat de l’Escola d’Estiu, es va fer un esmorzar sota els porxos dels mòduls de l’Escola de Mestres on tots els alumnes van recupera una mica les forces.

[widgetkit id=2079] 

Deixa un comentari

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532