Tardes Temàtiques: tardor-hivern 2020

Conituem oferint les tardes teòrica-pràctiques sobre temes relacionats amb la pràctica educativa. Us presentem les propostes per a aquest primer trimestre. Seran 3 sessions, un dimarts al mes, a la seu de l’Associació, C/ Cisterna, 39 baixos dreta, entre les 17:30h i les 19:30h, sense cap cost econòmic i també en format digital des de la plataforma Zoom. Les Tardes són obertes a tots els professionals de l’educació que hi estiguin interessats, de manera presencial fins a 10 persones (amb mesures preventives COVID -19) i en format virtual fins a 20. Cal inscripció prèvia en aquest formulari:

Inscripció

Dimarts, 29 de setembre:

GAMIFIQUEM per motivar l’alumnat: les eines tecnològiques al servei de l’educació. A càrrec d’Iñaki Ibargoyen Vergara, mestre de ciències a 5è i 6è en llengua anglesa a l’Escola Sant Julià.

Dimarts, 27 d’octubre:

EDUCACIÓ MEDIOAMBIENTAL: propostes per cuidar el planeta i conèixer el nostre entorn proper. A càrrec de Pilar Herrero, educadora mediambiental de l’equip de Serveis Ambientals ARGELAGA.

Dimarts, 17 de novembre:

CIÈNCIA EN CIÈNCIA: la descoberta científica a l’Educació Infantil. A càrrec de Montserrat Pedreira, professora de la Universitat de Manresa (UVic-UCC) en Formació de mestres.

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532