Estrenem web!

Aquest setembre, amb l’estrena del curs, l’Associació estrena web. La web se’ns ha fet una eina imprescindible per compartir projectes, opinions, activitats, valoracions, campanyes… i calia posar-la al dia. Ara serà més agradable, més ordenada, més vistosa, més pràctica, amb més informacions…

El curs vinent es preveu mogut, amb molts interrogants que caldrà anar responent. L’Associació vol ser l’espai on totes les veus i totes les propostes que volen millorar l’educació hi tinguin cabuda. La nostra voluntat és impulsar la renovació pedagògica amb el propòsit d’ajudar a posar al dia l’educació dels nostres infants i joves.

Esperem que la millora de la web faciliti aquesta tasca. Volem que sigui un punt de referència on el professorat trobi les idees, les persones i els projectes que l’ajudin a progressar. Et demanem que ens hi ajudis, dient-nos què hi voldries i no hi és, què et va bé i què no et va prou bé.

Comptem amb tu!


User Avatar

Marc

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532