Bioblitz Vallparadís. Primavera 2022.

AL PARC AMB LA MIRADA ATENTA

En el marc de la Setmana del Medi Ambient a Terrassa, ens plau convidar-vos a participar en una nova edició del Bioblitz Vallparadís que se celebrarà el dissabte, dia 11 de juny, des de les 10 a la 1 del migdia, al Torrent Monner i al Torrent de les Bruixes del parc.

Punt de trobada i inici de l’activitat: el claustre del Castell Cartoixa de Vallparadís, Museu de Terrassa.

Objectiu

Un bioblitz és un projecte de ciència ciutadana que pretén observar, identificar i registrar el major nombre possible d’éssers vius –flora i fauna- en un espai i temps determinats, amb l’objectiu d’aportar dades als científics especialitzats sobre biodiversitat i fenologia, per tal de facilitar-ne la protecció.

Per a tots els públics

Activitat gratuïta per a famílies, joves i grans, nois i noies, experts i novells. Convivència i cooperació entre persones amants de la natura, de la qual formem part.

No cal coneixements previs específics, però convé haver instal·lat en el mòbil l’aplicació gratuïta iNaturalist per accedir al registre del projecte propi i també a @RitmeNatura promogut pel @CREAF_Ecologia, Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

Inscripcions

Per tal de disposar dels recursos necessaris cal fer la inscripció en aquest per a les persones adultes i els nois i noies que no vagin amb la família. Termini, dijous 9 de juny.

Grup coordinador

Associació de Mestres Alexandre Galí

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532