4t BIOBLITZ AL PARC DE VALLPARADÍS

Aquest diumenge dia 5 de maig ha estat un matí molt especial i ple de descobertes, aprenentatges, relacions i intercomunicació intergeneracional. El bon temps acompanyava a observar la flora i fauna del parc en tota la seva dimensió i expansió.

Un nombrós grup d’inquiets naturalistes ha començat el matí en el marc incomparable del Castell Cartoixa de Vallparadís on Toni Poch, mestre i gran naturalista, conjuntament amb en Gerard Gaya (Biòleg ambiental)  han donat l’inici al 4t Bioblitz del pulmó verd de la ciutat i un dels Parcs urbans més grans de Catalunya.

Seguidament els experts: Eduard Vives (entomòleg), Sabina Evelyn Bianchi( Biòloga i Botànica),Manel Vives(Naturalista), Toni Comellas( Naturalista i fotògraf) i Àngel Manuel Hernàndez ( Catedràtic de Ciències Naturals) vinculats al CET s’han presentat i s’han repartit els assistents en 4 grups per iniciar la recollida de dades amb l’App ( iNatuarlist). Paral·lelament al Parc hi havia instal·lada una carpa amb lupes binoculars per observar insectes del Parc, col·leccions de papallones… Fer una ullada a una gran col·lecció de llibres relacionats amb els animals, flora, fongs… de Catalunya.

Hem presentat una exposició de les fotografies realitzades en les edicions anteriors i un espai de joc lliure amb materials naturals pels més menuts.

Tot el matí ha estat ric en visites, observacions…

Ara ja agafem energia per la propera edició.

 

 

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532