44a Escola d’Estiu del Vallès Occidental 2023

Benvolguts/des mestres:

L’Associació de mestres Alexandre Galí de Terrassa ja té preparada la propera edició de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental per a mestres, educadors i professors. La nostra ubicació continuarà sent la de sempre, la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (Universitat Autònoma de Bellaterra) en format 100% presencial, a partir del 10 de juliol fins el 14. Com sempre serà una setmana intensa plena de propostes, debats i converses relaxades amb altres docents, educadors o educadores i professionals de l’educació. I enguany, com a NOVETAT, podreu assistir a algunes experiències educatives que es presentaran el dimecres dia 12 de juliol.

Us esperem amb moltes ganes de compartir amb vosaltres la 44a Edició de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental!

Teresa García i Espada
Presidenta de l’Associació de mestres Alexandre Galí

Maribel Pascual i Alcázar 

Coordinadora de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental 

L’Escola d’Estiu del Vallès Occidental ha estat i és un lloc de trobada, reflexió i formació de les mestres i els mestres del Vallès. Apostem per cursos de formació enriquidors per als docents, espais de discussió i debats, així com conferències i trobades entre iguals per afrontar amb noves perspectives el curs següent.
Us presentem la 42a Escola d’Estiu del Vallès Occidental i la 2a 100% online. “Som Essencials, som Docents!”
Enguany els cursos de l’Escola d’Estiu del Vallès seran entre el 5 i el 16 de juliol amb cursos de temàtiques molt variades i de 30h de durada. Aquesta formació virtual ens permet obrir la porta a la inscripció de tots i cadascun dels professionals de l’Educació de tot Catalunya.

L´1 i el 2 de juliol trobareu taules rodones i conferències on debatrem per Streamyard de l’Essencialitat de l’Escola i també coneixerem de primera mà l’opinió dels infants i joves, els gran oblidats en tot aquest drama de la COVID. A més la setmana del 5 al 9 de juliol trobareu en el canal youtube de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya una gran oferta de conferències gratuïtes de la Federació o de diferents Moviments del Territori.

 


Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532