Escola d’Estiu del Vallès Occidental 2022

Benvolguts/des mestres:

 

L’Associació de mestres Alexandre Galí de Terrassa ja té preparada la propera edició de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental per a mestres, educadors i professors. Enguany recuperem la nostra ubicació tradicional a la UAB (Universitat Autònoma de Bellaterra), en format 100% presencial, a partir de l’11 de juliol fins el 15. Serà una setmana intensa i plena de novetats, propostes , debats i especialment de retrobades i converses relaxades amb altres docents, educadors o educadores i professionals de l’educació.

Us esperem amb més ganes que mai a la 43a Edició de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental!

Teresa García i Espada
Presidenta de l’Associació de mestres Alexandre Galí

Maribel Pascual i Alcázar 

Coordinadora de l’Escola d’Estiu del Vallès Occidental 

L’Escola d’Estiu del Vallès Occidental ha estat i és un lloc de trobada, reflexió i formació de les mestres i els mestres del Vallès. Apostem per cursos de formació enriquidors per als docents, espais de discussió i debats, així com conferències i trobades entre iguals per afrontar amb noves perspectives el curs següent.
Us presentem la 42a Escola d’Estiu del Vallès Occidental i la 2a 100% online. “Som Essencials, som Docents!”
Enguany els cursos de l’Escola d’Estiu del Vallès seran entre el 5 i el 16 de juliol amb cursos de temàtiques molt variades i de 30h de durada. Aquesta formació virtual ens permet obrir la porta a la inscripció de tots i cadascun dels professionals de l’Educació de tot Catalunya.

L´1 i el 2 de juliol trobareu taules rodones i conferències on debatrem per Streamyard de l’Essencialitat de l’Escola i també coneixerem de primera mà l’opinió dels infants i joves, els gran oblidats en tot aquest drama de la COVID. A més la setmana del 5 al 9 de juliol trobareu en el canal youtube de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya una gran oferta de conferències gratuïtes de la Federació o de diferents Moviments del Territori.

 


Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 650301532