Activitats - LAB(Tred)

El Laboratori de Transferència Educativa és un conjunt d’activitats impulsats anualment per l’Associació i organitzats per una Comissió de la qual formen part els representants dels centres públics de 0 a 18 anys de la ciutat i dels pobles veïns, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa i els Serveis Educatius del Vallès Occidental II del Departament d’Educació. La finalitat és compartir experiències d’èxit dels centres educatius per mitjà de visites a les aules en el moment en què es realitzen aquestes pràctiques amb l’alumnat.

Últimes notícies relacionades

25 de Març de 2017

Continua llegint
Aquí tens tota la informació per desplegar: Fulletó Cartell Quadre de visites detallat Carta als centres educatius

LAB(Tred)17
20 de Març de 2017

LAB(Tred)17

Continua llegint
Acte d’inauguració Dijous, 23 de març a les 17,30 a la Sala Muncunill (Plaça Didó). Exposició dels 77 plafons amb les fortaleses dels centres educatius públics d’infantil a secundària  Nota de premsa Fulleto LAB(Tred)17 Quadre de visites Cartell Carta als centres educatius Ja tenim el libre del LAB(Tred) 16, amb tota la feina recollida del curs passat. 

LAB(Tred)17, la segona edició del Laboratori de Transferència Educativa
20 de Gener de 2017

LAB(Tred)17, la segona edició del Laboratori de Transferència Educativa

Continua llegint
Comença la segona edició del Laboratori de Transferència Educativa. Ens podeu fer arribar els projectes innovadors o les activitats d’èxit que vulgueu ensenyar in situ als companys i companyes abans del 10 de febrer.   Fonamentació de la proposta: LAB(Tred)17 Carta explicativa: Als centres educatius LAB(TRED)17 Ben aviat tindrem el llibre del LAB(Tred)16. 

Nou!!! Laboratori de transferència educativa - 17
21 de Setembre de 2016

Nou!!! Laboratori de transferència educativa - 17

Continua llegint
La Comissió Organitzadora ja ha començat a treballar en el LAB(tred) del 2017.  De moment, estem recollint els projectes presentats pels centres el curs passat per a l’edició d’un llibre. A partir del 19 d’octubre començareu a tenir notícies nostres per al LAB(tred)17.   

Valoració del LAB(Tred) 16
28 de Juny de 2016

Valoració del LAB(Tred) 16

Continua llegint
Aquí teniu la carta amb què demanem als participants al LAB(Tred)16 el resum i les valoracions de les visites i el formulari per emplenar. Ens cal recollir-ho abans del 15 de juliol. Formulari de valoració Carta als participants

Resum de l'acte
28 de Maig de 2016

Resum de l'acte

Continua llegint
Resum de les visites. Teresa Garcia Resum de la conversa Exposició “Transformar l’educació“. FMRPC Galeria de fotos (clica “Resum de l’acte”) 

Entitats de les quals formem part

Si creus que amb la renovació pedagògica millorem l’educació; associa’t amb nosaltres!

Dona't d'alta al nostre butlletí de notícies i t'enviarem les novetats de l'Associació.

Cisterna, 39, baixos dreta
08221 Terrassa
am.alexandre.gali@gmail.com
Tel: 637 319188